Tunggu Dulu!!

Sebelum anda dapatkan Pakej Pakar Ebook yang berharga RM100 ini, saya ada tawaran istimewa buat anda...Iaitu:

1 # Strategi Sulit Pakar Ebook
[ Berharga RM50 ]

PENERANGANNYA
Panduan ini mendedahkan teknik-teknik sulit yang digunapakai oleh pakar-pakar pemasaran ebook untuk menjana jualan yang berganda. Sekali lancar tapi hasilnya.. Sangat.. sangat.. sangat menakjubkan!

# Bagaimana teknik OTO digunakan dengan efektif yang mampu membuatkan pembeli anda membayar lebih sekali ganda untuk dapatkan ebook anda.

# Jika ebook anda berharga RM40 dan ada 100 pembeli, berapa RM yang anda dapat? Anda pasti kata RM4000. Tapi dengan teknik yang saya kongsikan, bukan RM4000 yang akan anda dapat, tapi RM8000 atau lebih. Ramai yang tak tahu teknik ini..Pelik tapi benar..

# Teknik affiliate dalam ebook dibongkarkan yang mampu hasilkan income secara senyap pada anda. Orang baca ebook anda, tapi anda boleh dapat komisen dari orang lain. Bagaimana tu?

# Teknik apa yang digunakan pada thank you page yang mampu berikan hasil 1000% dari harga ebook anda.

# Rahsia  mutiple  income "Guerilla Marketing"  dibongkarkan  dalam ebook ini. Hanya 2 orang saja di Malaysia yang benar-benar menguasai teknik ini sebelum ini.

# Dan banyak lagi yang tak boleh saya dedahkan di sini. Sulit..


----------------------------------------------------------------------------------------------------------

2 # Case Study Ebook Rahsia Affiliate Kerajaan
[ Berharga RM67 ]
PENERANGANNYA
Ebook Rahsia Affiliate Kerajaan adalah salah satu ebook yang saya hasilkan pada tahun 2010 yang menghasilkan jualan melebihi RM100k hingga kini. Rahsia - rahsianya dibongkarkan dalam laporan case study ini.

# Case Study - real case & proven bagaimana saya berjaya menghasikan 850 unit ebook dalam tempoh satu bulan pelancaran!

# Teknik bagaimana saya mendapatkan idea spontan  untuk menghasilkan ebook ini dibongkarkan! Bukannya mudah untuk dapat idea sebegini! Amazing..

#  Ketahui teknik pra pelancaran dan pelancaran yang saya gunakan bagi ebook ini. Teknik ini saya panggil  Superb Launching. Wow! Saya bongkarkan untuk anda....

# Secret Weapon dalam pelancaran ebook ini dibongkarkan! Ianya dipanggil Teknik 15-10-10 (15 Email Follow Up, 10 Email Blasting dan 10 Email Affiliate.) Teknik ini belum pernah saya dedahkan di mana-mana.

# Bagaimana saya menjadikan ebook saya memberikan income secara pasif selepas tamat masa pelancaran yang utama. Duit masuk setiap hari tanpa saya berbuat apa-apa! Nampak HYPE, tapi itulah kebenarannya..

-------------------------------------------------------------------------------------------

3 # Case Study RM120k Hanya Dengan Ebook
 [ Berharga RM50 ]

Perkongsian hebat dari salah seorang anak didik saya yang berjaya menjana RM120k dengan pelancaran ebook pertamanya. Kajian kes yang mampu memberi inspirasi kejayaan kepada anda. RM120k dalam masa 10 hari, satu pencapaian yang sangat-sangat luar biasa! Banyak ilmu hebat bakal anda dapat dari video RM120k ini.

Apakah video-video yang terkandung di dalamnya?
Video 1:Teknik JV (33 minit 39 saat)
Video 2:Killer Salesletter (47 minit 57 saat)
Video 3:Killer Headline (39 minit 33 saat)
Video 4:Killer Launcher (35 minit 47 saat)
Video 5:Urus Prospek Ramai (47 minit 15 saat)
Video 6:Ejen Affiliate: Smart Partnership (46 minit 2 saat)-----------------------------------------------------------------------------------------------------------

4 # 3.0 Auto Squeeze Page System 
Bernilai RM70

Satu sistem khas yang saya bangunkan untuk memudahkan anda menghasilkan Squeeze Page yang professional untuk mengumpul list

# Ianya sesuai untuk mereka yang baru nak bermula, yang tidak tahu membina laman web squeeze page, sesuai untuk mereka yang intermediate, mereka yang expert yang mahu bina squeeze page mereka dengan pantas.


# Hasilkan squeeze page dengan mengisi ruang kosong dalam masa kurang 5 minit. Sangat pantas!

# Anda boleh hasilkan squeeze page untuk dimasukkan dalam web anda sendiri atau anda gunakan terus dari sistem ini. Tiada domain dan hosting sendiri? Tiada masalah!

# Squeeze page yang disediakan dalam sistem ini adalah berdasarkan template squeeze page yang dihasilkan oleh pakar-pakar luar negara, cuma ianya dimodifikasi dengan penambahan banyak fungsi yang lebih mudah, lebih mesra dengan pengguna di Malaysia.


---------------------------------------------------------------------------------------------

4 # Software Ebook Creation Blueprint
[ Berharga RM30 ]

# Ianya mengandungi tiga bahagianutama perancangan dalam satu - satu kejayaan bisnes ebook dimana setiap bahagian tersebut dipecahkan kepada senarai tindakan kecil yang bakal memandu arah tuju anda.

#  Belum pernah ada satu software diMalaysia yang membantu anda dalam perancangan bisnes ebook. Ini adalah yang pertama hasil penukaran tindakan Pakar Ebook kedalam satu software mudah.

# Membuat perancangan keseluruhan masa penyiapan satu ebook anda sehingga ianya dapat dilancarkan. Anda hanya perlu ikut dan patuhi masa yang telah anda tetapkan.

# Amaran oleh ECB Alert iaitu sistem Pop Up yang sentiasa mengingatkan anda tentang peratus penyiapan projek dan sama ada anda lambat atau cepat.

# Anda dapat menghasilkan graf pencapaian supaya anda tahu kedudukan mana anda berada. Anda boleh melihat perbandingan diantara perancangan asal dan kemajuan sebenar anda untuk terus lebih berusaha.

# Disertakan sekali dengan Laporan Kemajuan dan Keputusan Semasauntuk anda menilai prestasi dan sekaligus mendorong anda memperbaiki kelemahan tindakan anda.

# Konsep User Friendly dimana sungguh mudah untuk menggunakannya dan anda juga boleh mencetak graf pencapaian, Laporan Kemajuan & Keputusan Semasa untuk anda membuat sistem fail dirumah.

"Wow, JaMaL! Sungguh Hebat Pakej-Pakej Yang DiSediakan. Berapa Patut Saya Bayar Untuk Dapatkan Kesemuanya?"

Sabar, sabar..Saya tahu anda ingin dapatkan Pakar Ebook ni dengan segera. Di bawah, adalah pilihan pakej yang anda boleh beli samada pakej 1, 2 atau 3. Pilih yang mana anda mahukan.
Produk Pakej Biasa Pakej  (Silver) Pakej (Gold)
Modul1 - Modul 6
Bonus 1 - 5
Strategi Sulit Pakar Ebook
Case Study Rahsia Affiliate Kerajaan
Case Study RM120k Dengan Ebook
Software Ebook Creation Blueprint
3.0 Auto Squeeze Page Software


Harga Selepas Diskaun RM150
RM100
RM200
RM150
RM300
RM200
Butang Bayaran (KLIK)